Harry Herstelt
Zelfstandig zorgprofessional in de GGZ

Over mij

Ik ben Harry Buter en sinds 2006 werk ik binnen de GGZ. Sinds mei 2019 ben ik als zelfstandige gestart, dit omdat ik graag op verschillende plekken werk. Daarnaast kan ik als zelfstandige meer tijd stoppen in dat wat ik belangrijk vindt het bieden van zorg aan mensen met een (tijdelijke) psychiatrische kwetsbaarheid.

20190513_154940
20190513_154940

Mijn benadering bestaat vooral uit het creëren van positieve energie. en het (her)ontdekken van mogelijkheden en talenten. Dat betekent concreet dat ik werk vanuit de herstelvisie waarbij sterke kanten en mogelijkheden (in plaats van onmogelijkheden) centraal staan. Want alles wat aandacht krijgt groeit!

Naast positieve energie werk ik vanuit gelijkwaardigheid. Ik heb respect voor de verhalen, worstelingen en interesses van de ander en probeer zo veel mogelijk ruimte te creëren voor het herstelproces. Goede communicatie ontstaat in gelijkwaardigheid, ik luister en stel vragen zonder direct een oordeel te hebben. Daarnaast ben ik al jaren overtuigd van de positieve invloed van voeding en beweging, dit krijgt dan ook aandacht in mijn contact met cliënten. 

Verder vind ik het belangrijk de cliënt met al zijn vragen bij mij terecht kan. Vanuit mijn werkervaring heb ik de kennis en ervaring om deze te kunnen beantwoorden.

Wil je meer weten over mijn werkervaring? Kijk dan even op mijn Linkedin http://www.linkedin.com/in/harry-buter1981.

 

  

 

 

 

 

 

 

 


 


 


 


 


 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn